Kardemir daimi kadrolu 600 işçi alımı yapacak

Karabük'te bulunan Kardemir demir çelik fabrikası bünyesine daimi kadrolu olarak 600 işçi alımı yapacak. Peki kardemir daimi kadrolu 600 işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Kimler başvuru yapabilecek? Detaylar haberimizde..

Kamu kurumları seçime 13 gün kala personel alımlarına hız verdi. Hemen hemen her gün yüzlerce personel alım ilanı gelirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da bir alım müjdesi verdi. Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında Türkiye’nin ilk entegre demir çelik fabrikası olan Karabük Demir Çelik fabrikası KARDEMİR' e daimi kadrolu 600 işçi alımı yapılacağını duyurdu. 

KARDEMİR 600 işçi alımı başvuruları ne zaman yapılacak?

Personel alım müjdesini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başvuru şekli ve tarihi ile ilgili olarak detay vermedi. Erdoğan, önümüzde ki günlerde daimi kadrolu 600 işçi alımı yapılacağını söyledi. Erdoğan'ın bu açıklamasından sonra, seçim öncesinde başvuru kılavuzunun yayımlanması bekleniyor. Yayımlanan başvuru kılavuzunda Kardemir daimi kadroda 600 işçi alımı başvuru sürecinin detaylarının yer alması bekleniyor. 

Kimler başvuru yapabilecek? 

Kardemir daimi kadrolu 600 işçi alımına başvuru yapacak adaylardan istenecek genel ve özel şartları henüz belli olmadı. Fakat Kardemir'in daha önceki personel alım ilanlarında adaylardan istenen bazı genel şartları aşağıdaki gibiydi. 

T.C vatandaşı olmak

Herhangi bir suçtan hüküm giymemek

Askerlik ile ilişiğinin olmaması gerek 

Kamu haklarından mahrum olmamak 

Adli sicil kaydının temiz olması gerek.