Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğüne Binlerce Personel Alınacak Acele Edin

Kamu işçi alımı İŞKUR üzerinden ilanlar yayınlandı. 15 Ağustos 2023 tarihli ilana göre Ankara Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğüne kendi bünyesine en az ilköğretim mezunu olan adaylar arasından işçi alımı yapılacak. Başvuruları 21 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak. Ayrıntılı bilgi haberimizde...

Ankara Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü kamu işçi alımı İŞKUR iş ilanı üzerinden ilanları yayınlandı. Sürekli işçi alımı istihdamı yapılacak. Adaylardan KPSS şartı aranmaksızın ve en az ilkokul mezunu olanlar alım yapılacak.

Kamu İşçi Alımı Başvuru Şartları

Türk vatandaşı olmak.

18-35 yaş aralığında olmak.

En az İlköğretim Mezunu olmak.

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

Tam teşekküllü Devlet Hastanesinden gece ve gündüz olarak çalışmasında herhangi bir sakınca olmadığına dair Sağlık Kurulu Raporu ile birlikte belgelendirmek. (Müracaat zamanında yanında getirilmeyecek göreve başlaması durumunda istenecek).

Adli sicil ve arşiv kaydı bulunmamak.

Hijyen Eğitimi almış olmak ve bunu belgelendirmek.

İstihdam edilmek üzere olan sözleşmeli personelin ücret ve diğer yan hakları tesis gelirlerinden karşılanacak olup, asgari ücret ödenmesi yapılacaktır.

Müdürlük tarafından yaptırılacak olan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucunun olumlu olması durumunda.

Başvuru da bulunacak olan adaylar sınav sonucuyla birlikte işe yerleştirmeye hak kazanan adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, ve fazla mesai, eğitim, görev yeri benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır.

Polis Moral Eğitim Müdürlüğü İşkur İşçi Alımı Tarihleri

Türkiye İş Kurumun üzerinden belirlenen nihai listede yer alacak olan adaylar en geç 25 Ağustos 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar istenen belgelerin Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir, aksi takdirde başvurular kesinlikle kabul olmayacaktır.

Erkek Berberliği dalında ustalık ya da kalfalık belgesi bulunmak.

İstenen Belgeler;

2 Adet Fotoğraf

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. (İkametini Gösterir Şekilde Olacak) Diploma

Erkek adaylar için askerlikle ilgili herhangi bir ilişiği bulunmamak (Terhis ya da Tecil belgesi)

Hijyen eğitimi belgesi

Adli sicil ve arşiv kaydı yoktur belgesi.

Tam teşekküllü Devlet Hastanesinden gece ve gündüz olarak çalışmasında herhangi bir sakınca olmadığını  dair Sağlık Kurulu Raporu ile belgelendirmek(Müracaat durumunda yanında getirilmeyecek göreve başlaması durumunda istenecek)

İstenilecek olan belgeleri tam ve eksiksiz olarak Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor gerçekleşecek noter kurası ile birlikte tarih ve saat Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden (www.ankarapmem.pol.tr) duyurulacaktır.

Noter kurası neticesinde belirlenecek olup asil adayların mülakat yeri, tarihi ve saati Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden (www.ankarapmem.pol.tr) duyurulacaktır. Ankara il merkezinde muhakkak ikamet ediyor olmak şartı aranacak. Ankara iş ilanları olarak da erişime açıldı.

İşçi Alımı İşkur İş İlan Numarası

Adaylar da başvurularını 00007723335 İŞKUR üzerinden resmi iş ilan numarası ile internet ortamında gerçekleşecek.