Antalya Büyükşehir Belediyesi İş İlanları 2023

Çeşitli sebeplerle belediyedeki görevlerinden ayrılan personelin yerine alımlar yapılır. Bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediyesi iş ilanları 2023 yılı içinde duyurulması beklenmektedir.

İş yükü ve personel eksiğine bağlı olarak ihtiyaca istinaden memur ve işçi alımları gerçekleşir. Antalya tüm ilçeler işçi alımı da büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerin duyurusuyla yapılır.

Antalya Memur İlanları 2023

Büyükşehir belediyesi tarafından ihtiyaç doğrultusunda Antalya memur ilanları 2023 yılında da gerçekleşmesi muhtemeldir. Neredeyse her yıl alım yapıldığı göz önüne alındığında, personel alım duyuruları her an bekleniyor.

Memur olmak için gerekli şartlar şöyle sıralanır:

  • T.C. vatandaşı olup hak mahrumiyeti olmaması.
  • Adli sicil kaydının temiz olması.
  • KPSS puan sıralamasında alınacak personel sayısının 3 katı kadar kişinin içine girebilmek.
  • İşin niteliğine göre yapılacak olan yazılı/sözlü sınavda başarılı olmak.

Antalya İşçi Alımı 2023

Memur alımları ile aynı şartlara sahip olan Antalya İşçi alımı 2023 yılında da aynı şartlarla gerçekleşmesi beklenmektedir. İşçi alımlarının farkı ise yazılı sınav olmayışıdır. İşin niteliğine göre kimi işçi alımlarında KPSS puanı istenirken kimi pozisyonlar için KPSS şartı aranmaz.

Ayrıca işçi alımları 2023 yılında yapılacağı zaman yine işin niteliği doğrultusunda sözlü sınav yapılabilir. Mesleki beceri gerektiren işler için mülakat yoluyla beceriler ölçülür. Antalya genelinde işçi ve memur alımları İŞKUR ve belediye internet sitelerinden üzerinden duyurulmaktadır.