Teknik Üniversite En Az Lise Mezunu 36 Memur Alımı Yapacak!

Bursa Teknik Üniversitesi, kamu ilan resmi internet sayfasında yayımlanan duyuruya göre en az lise mezunu, ikamet şartı olmayan ve KPSS taban puanı gerekmeyen 36 memur alımı yapacaktır. Adaylar için gerekli şartlar ve detaylar haberimizde yer almaktadır

Kamu ilan resmi internet sayfasında yayımlanan duyuruya göre Bursa Teknik Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere ülke genelinden başvurular kabul edilecektir. Farklı unvanlarda alınacak personeller için KPSS 60 puan veya KPSS taban puanı şartı aranmamaktadır.

Başvurular şahsen yapılacak

Bursa Teknik Üniversitesi personel alımı için başvurular, adayların 29 Mayıs 2023 tarihine kadar Üniversitenin Personel Daire Başkanlığı'na şahsen yapmaları gerekmektedir.

Bursa Teknik Üniversitesi personel alımında kadro ve sayı dağılımı şu şekildedir:

1 Mühendis
1 Kütüphaneci
1 Diyetisyen
3 Tekniker
6 Teknisyen
5 Büro Personeli
1 Aşçı
18 Destek Personeli

Pozisyonlara göre başvuru şartları neler?

Mühendis kadrosu için adayların ilgili bölümlerden lisans mezunu olmaları, IT alanında en az 2 yıl tecrübeye sahip olmaları ve 2022 KPSS sınavında en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Kütüphaneci kadrosu için adayların ilgili bölümlerden lisans mezunu olmaları ve 2022 KPSS sınavında en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Diyetisyen kadrosu için adayların ilgili bölümlerden lisans mezunu olmaları, en az 1 yıl deneyimli olmaları, 30 yaşından gün almamış olmaları ve 2022 KPSS sınavında en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Tekniker kadrosu için adayların ilgili bölümlerden önlisans mezunu olmaları ve 2022 KPSS sınavında en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Teknisyen kadrosu için adayların ilgili bölümlerden lise mezunu olmaları, alanlarında deneyimli olmaları ve 2022 KPSS sınavında en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.