31. Dönem POMEM 7500 Kişilik Polis Alımı için Sınav Sonuçları Belli Oldu!

31. Dönem POMEM sınav sonuçları açıklandı! 7500 kişilik polis alımı için heyecan dorukta. Adaylar sonuçları merakla bekliyor. Heyecanla beklenen sonuçlar nihayet açıklandı.

Polis Akademisi Başkanlığından Beklenen Duyuru Geldi

Polis Akademisi Başkanlığı, POMEM Giriş sınavı sonuçlarını açıkladı. Adaylar sonuçlara sadece internet üzerinden erişebilecekler.

7500 Polis Alımı Kontenjan Dağılımı

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, POMEM Polis alımı için sadece lisans mezunu adaylar başvurabilecekler. Toplamda 7500 polis alımı yapılacak, bunun 6000'i erkek, 1500'ü ise kadın adaylar için ayrılacak. Toplamda 52.336 aday sınava girmiştir.

POMEM Polis Alımı Katılımcı Sayısı

POMEM polis alımı için başvuru yapan 62.620 aday arasından 52.336 aday giriş sınavına katılmıştır. Bu adaylar arasında 37.336 erkek ve 15.000 kadın bulunmaktadır.

Sınav Sonuçları Açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan duyuru ile 16 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşen Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylar sonuçları resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirler.

Polis Akademisi Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı, 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçlarını açıkladı. Adaylar sonuçları resmi internet sitesinden takip etmelidirler, çünkü sonuçlar tebligat niteliğindedir ve herhangi bir bildirim yapılmayacaktır.

Yedek Planlamalar

Yedek olarak belirlenen adaylar, yedek planlamalar hakkında resmi internet sitesini takip etmelidirler. Herhangi bir bildirim yapılmayacaktır, bu nedenle adayların gelişmeleri internet sitesinden takip etmeleri önemlidir.