Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü daimi kadroda kamu işçi alımı yapıyor

Türkiye Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, kamu işçi alımı yapacağını belirtti. Resmi Gazete üzerinden yayımlanan alım ilanına göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine 4 kamu işçisi alımı yapacak. Daimi kadroda yapılacak alım ilanının detaylarına ulaşmak için haberimizi inceleyin..

Türkiye Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, kamu işçi alımı yapacağını duyurdu! Kıyı Emniyeti, denizlerimizin güvenliğini sağlayan ve deniz kazalarını önlemek için çalışan önemli bir kuruluştur. Bu yeni işçi alımlarıyla ekibini güçlendirmeyi ve hizmet kalitesini artırmayı hedeflemektedir.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün kamu işçi alımı ilanı, denizcilik sektöründe kariyer yapmak isteyen birçok kişi için büyük bir fırsat sunuyor. Kurum, farklı pozisyonlarda çalışacak deneyimli ve yetenekli işçilere ihtiyaç duymaktadır. Alımlar, sahil güvenlik, kurtarma operasyonları, denizcilik yönetimi ve deniz trafik kontrolü gibi çeşitli alanlarda gerçekleştirilecektir. 

Hangi Pozisyona Alım Yapılacak?

Yayımlanan ilana göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Kılavuz Kaptan pozisyonuna KPSS'siz toplamda 4 personel alımı yapacak. 

Başvuru şekli nasıl olacak ? 

Adaylar  Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Kılavuz Kaptan alımı için başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilecekler. İŞKUR üzerinden yapılan başvuru kabul edilen adaylar sonrasında sözlü sınava alınacak. 

Başvuru yapacak adayların T.C vatandaşı olması, kamu haklarında mahrum olmaması, alım yapılacak pozisyon için adaylardan istenen özel şartlar sağlaması, alım ilanında açıkca belirtilen suçlardan hüküm giymemiş olması gibi şartları taşıması istenmektedir. Adaylardan istenen şartları detaylı olarak aşağıdaki resimde görebilirsiniz.