KPSS Şartsız 9 Branşta Daimî Personel Alımı Başvuruları Başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesinde tam zamanlı çalıştırılmak üzere farklı branşlarda daimî olarak 281 personel alımı gerçekleştirecek. Başvuru ile ilgi süreci haberimizden takip edebilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız 9 farklı branşta daimî personel alımı için başvuruları başlattı. Kendi bünyesinde istihdam edilmek üzere 5 üyelik hizmet personeli, 26 Eğitmen, 220 spor eğitmeni, 1 büro elemanı, 1 organizasyon gelişim ve işe alım personeli, 1 eğitim ve gelişim personeli, 1 eğitim gelişim uzmanı olmak üzere birçok branşta daimî olarak personel alımı için süreci başlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Alımında Başvuru Şartları Neler?

En az ilkokul mezunu olanlar üyelik hizmet personeli olarak başvuruda bulunabilir. Başvuruda bulunacak olanların deneyim sahibi ve MS ofis programlarına hâkim olmaları gerekir.

Eğitmen olarak görevlendirilmek üzere başvuruda bulunan kişilerde Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Lisans düzeyinde eğitim almış olmaları gerekir. Bunun yanı sıra antrenör belgesine de sahip olmaları aranan şartlar arasında yer alıyor.

Açık Alan Aktivite Antrenörü alımı için yapılacak başvuruda BSYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu) mezunu olunması veya öğrencisi olunması gerekir. Grup egzersizi konusunda ise en az 2 yıl tecrübe aranmaktadır.

Büro Personeli olarak başvuruda bulunacak kişilerde en az lise mezunu olmak ve santral operatör tecrübesinin bulunması yeterli olacak. Organizasyon Gelişim ve İşe Alım Personeli için aranan şart, lisans düzeyinde eğitim alınması ve insan kaynakları konusunda deneyim sahibi olmaları yeterli olacaktır.

KPSS şartsız Başvuruda Gerekli Olan Belgeler

Başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar özgeçmiş belgeleri ile birlikte elektronik ortamdan başvuranlarını yapabilir.

Personel Alımı Başvuru Tarihleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı için adaylar iş başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilmiş olan internet adresinden 29 Eylül 20233 tarihine kadar gerçekleştirebilir.

Başvuru Kılavuzu