Kültür ve Turizm Bakanlığı 72 Sözleşmeli Personel Alımı

Türkiye Kültür Ve Turizm Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere İŞKUR resmi internet adresinde yayımlanan ilanda çeşitli esaslara göre düzenlenen pozisyonlara 72 personel alımı yapılacağı ilanı verilmiştir.

İŞKUR resmi internet sitesinde yayınladığı ilana göre Türkiye Kültür Ve Turizm Bakanlığı şoför olarak 5 erkek temizlik personeli ise 67 olmak üzere toplam 72 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyurulmuştur. İstihdam sağlanacak alanlarla ilgili başvuru şartları zamanı ise haberimizde yer alıyor.

5 Şoför Alımı İçin Aranan Şartlar

Lise ve dengi Okul mezunu olabilmek

Alanına denk yapılan 2022 KPSS sınavında en az 60 puan alabilmek

D ve E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

Şehir içi otobüslerde en az 90 günlük çalışma akdi bulunmuş olmak ve bunu kanıtlamak için e devletten onaylı barkodlu SGK hizmet dökümü olması

35 yaşını geçmemiş olmak.

Şoförlük için engel teşkil edecek bir sağlık sorununun bulunmaması

67 Erkek Temizlik Personeli Alımı İçin Aranan Şartlar

Lise ve dengi mezuniyet.

2022 KPSS sınavında en az 60 ve üzeri puan alabilmek.

Erkek olmak.

Temizlik görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir hastalık ve sağlık probleminin bulunmaması.

En az 90 günlük beden işçisi yani temizlik görevlisi olarak daha önce görev yaptığı bu meslek kollarına ait SGK hizmet dökümünü e-devlet üzerinden çıkarılması.

35 yaşını geçmemesi.

Başvuru Tarih Aralıkları ve Kriterler

Başvurular elektronik ortamda 23 Ocak ile 6 Şubat tarihleri arasında alınacaktır. Başvurmak isteyen tüm adaylar Kültür Ve Turizm Bakanlığı e-devlet kapısı üzerinden girerek işlemlerini gerçekleştireceklerdir. Adaylar bir il bazında ve sadece tek bir pozisyona başvurabileceklerdir.

Başvurulara dair atanan ve yedek olmaya adaylar bakanlığın Kültür Ve Turizm Bakanlığı adresinden başvuran tüm adaylara duyurulacaktır.

Atanan adaylara dair tüm istenecek belgeler bakanlığın internet sitesi ile ataması yapılan Tüm herkese açıklanacaktır.

Sizlerde En güncel ve en doğru iş ilanlarını sitemiz aracılığıyla takip ederek kendiniz için uygun olan iş pozisyonunu rahat bir şekilde bulabilirsiniz.