SYDV Büro Görevlisi Alımı İlanı Duyurdu! İşte detaylar..

Aile Bakanlığı'na bağlı SYDV'lerde maaşlı kamu personeli alımı yapılacak. Başvurular online olarak alınacak. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda çeşitli SYDV'lerde personel alımı yapılacak. Bunun yanı sıra, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ayrı bir ilan daha yayımlanmış durumda. işte detaylar.

Türkiye genelindeki birçok Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), personel alımı yapmak için ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Son haberlere göre, bu vakıflarda çalışacak personele ortalama 15 bin TL maaş ödeneceği belirtiliyor. Başvurular hala devam ediyor. İş arayanlar için detaylar haberimizde yer alıyor.

PERSONEL ALIMI BAŞLADI

Aile Bakanlığı kendi bünyesinde istihdam etmek üzere B sınıfı sürücü ehliyetine sahip büro memurları alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre, adayların mezun olmaları gereken bölümler ayrıntılı olarak belirtilmiştir. Sosyal Hizmetler lisans programı, iletişim fakültesi, sosyal bilgiler öğretmenliği, psikoloji danışmanlık ve psikoloji, sosyoloji veya Türk dil ve edebiyatı bölümü mezunları başvuruda bulunabilirler.

Adayların ayrıca B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmaları ve görevlerini yerine getirebilecek herhangi bir sağlık sorunu olmaması gerekmektedir.

Başvuru için KPSS puanı şartının 60 olduğu belirtilmiştir. 35 yaşını doldurmamış adaylar başvurularını yapabilirler.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Adaylar için ilgili ilana başvuru için verilen süre 25 Mayıs 2023 tarihinde son erecek.Adayların başvurularını Uncubozköy Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No: 173 Yunusemre/Manisa adresine şahsen yapmaları gerekmektedir.

İSTENİLEN EVRAKLAR NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylardan mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi, iş başvuru dilekçesi, sağlık raporu, ehliyet fotokopisi ve ikametgah belgesi gibi belgeler istenmektedir.