20 Eylül 2024
weather
23°
ANASAYFA GÜNDEM Bakan Derya Yanık Açılama Yaptı Mart Ayı Aile Destek Ödemeleri Yattı Mı?

Bakan Derya Yanık Açılama Yaptı Mart Ayı Aile Destek Ödemeleri Yattı Mı?

Sosyal hizmetlerin ihtiyaç sahiplerine vermiş olduğu aile destek ödemeleri yattı mı sorusu birçok kişinin merak ettiği sorular arasında yer almaktadır. Detaylara yazımızdan siz de ulaşabilirsiniz.
yazar
Burak Demir
Admin
731
GÖSTERİM
Bakan Derya Yanık Açılama Yaptı Mart Ayı Aile Destek Ödemeleri Yattı Mı?

Bakanı bu konuda birçok ihtiyaç sahibi beklemekte ve ödemelerin yapılıp yapılmadığı merak konusu olmaya başlamıştı. Bakanın yaptığı açıklamaya göre de mart ayınca demelerin yapılmaya başlandı8ğı bildirildi. Mart ayı boyunca sıra ile yapılacak ödemeler kişilerin hesaplarına yatırılmaya başlandı. Hak sahipleri ödemelerini en kısa sürede alacak ve ihtiyaçları olan parayı diledikleri gibi harcayabilecek. Bu açıklama bizzat bakanın kendisi tarafından yapıldı. Bu konuda haber bekleyenle ise beklenen müjdeyi almış oldu. Türkiye aile destek programı ile birçok ihtiyaç sahibi maddi getiri elde etmeye başladı.

Aylık Ödemeler Ne Kadar Olacaktır?

Aylık geliri 450 TL ve altında olan kişiler için yapılan ödeme tutarı bir 1250 TL olarak belirlenmiştir. 450 TL ve üzeri olanların ise bin 100 TL olarak belirlenmiştir. 912 TL üzerinde olanların aylık yardımı 950 TL olarak belirlenirken 1372 TL olanların ise 850 TL olarak belirlenmiştir. İhtiyaç sahibi gelir desteği ile dağıtılacak olan miktar yukarıda verilenler gibi olacaktır.

Ödemeler Ne Zaman Yatacak?

Ödemelerin mart ayı içerisinde sıra ile yatacağı resmi olarak duyuruldu. Buna bağı olarak beklenen ödemeler belli günler bankayalar yansıyacaktır. Birçok kişinin beklediği bu haber özellikle ihtiyaç sahipleri için müjde oldu. Bu noktada birçok kişi sevindirici haberi akladı. Ay içerisinde yatacağı bildirilen para ise ailedeki kişinin gelir durumuna bağlı olarak yukarıdaki gibi değişim göstermektedir.

Siz de bu yardıma başvuru yaparak ihtiyaç sahibi iseniz en kısa sürede yardım destek parası alabilirsiniz. Bu yardım birçok ihtiyaç sahibine iyi gelmekte ve gelir sağlamaktadır.  Düzenli olarak yatan bu yardımın tarihleri de bakan tarafından sizlere açıklandı. Tarihi dikkate alarak ödemeleri kontrol edebilirsiniz. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Depremzede Çocuklara Tablet Verilecek! İşte Tüm Detayları

Depremzede Çocuklara Tablet Verilecek! İşte Tüm Detayları