19 Eylül 2024
weather
23°
ANASAYFA GÜNDEM Cumhurbaşkanından Açıklama Geldi: Deprem Bölgesinden Taşınmak İsteyenlere Duyurulur! Nakit Yardımı Yapılacak

Cumhurbaşkanından Açıklama Geldi: Deprem Bölgesinden Taşınmak İsteyenlere Duyurulur! Nakit Yardımı Yapılacak

Deprem bölgesinden taşınmak isteyenlere nakit desteği yapılacak. Cumhurbaşkanı nakit ödemesi ile ilgili açıklama yaptı.
yazar
Burak Demir
Admin
690
GÖSTERİM
Cumhurbaşkanından Açıklama Geldi: Deprem Bölgesinden Taşınmak İsteyenlere Duyurulur! Nakit Yardımı Yapılacak

Kahramanmaraş ve diğer illerimizi etkileyen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem bölgesinden taşınacaklara nakit yardımı yapılacak. Üstelik duyuru Cumhurbaşkanı tarafından bizzat yapıldı. Buna göre deprem bölgesinden taşınacak olanlar için gerekli tüm finansal çözümlerde kolayca sağlanmaya başlanmış olacak. Bu sayede maddi konuda imkansızlıklardan kaynaklı olarak ne yapacakları konusunda çıkmaza düşen depremzedelere yönelik tüm imkanlar seferber edilmeye devam ediliyor. Pek çok kurumlar tarafından da depremzedelere uzanan yardım eli eksilmezken, Cumhurbaşkanı da deprem bölgesinden taşıunacak vatandaşlar için para yardımında bulunacak olduğunu bildirdi.

Depremden etkilenen şehirlerimizden biri olan Adıyaman’da olan Cumhurbaşkanı, depremden etkilenen vatandaşlara seslendi. Buna göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin olduğu şehirlerden taşınacak olduğu vatandaşlar için her türlü finansal desteğe hazır olduklarına dair açıklama yapıldı.

Hane Başına Yardımlarla İlgili Bilgi Verildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enkazçalışmaların sürmeye devam ettiğinin altını çizerken depremden zarar gören vatandaşlar için her türlü yardımların yapılmaya devam edilecek olduğunun altını çizdi. Depremdezede yardım kampanyası kapsamında pek çok nakit çözümlerinin de yapılacağını bildirdi. Özellikle depremzedeler için hane başı 10 bin TL ödemesi yapılmaya başlanmış olacak.

Deprem yardım kampanyası tüm hızıyla zor durumda kalan vatandaşlar tarafına da yapılmaya devam ediliyor. Her ne kadar yardımlar yapılmaya başlanmış olsa da bu yardımların kesilmeden yapılmaya devam edilecek olduğunun bilgisi verildi.

15 Bin TL Taşınma Yardımı Olacak!

Cumhurbaşkanı taşınmak isteyen vatandaşlara da gerekli açıklamayı yaptı. Buna göre maddi imkansızlıklar içerisinde olan ve başka bir şehre taşınamayan vatandaşlara da yardımcı olunacak. Devlet tarafından da başka bir şehre taşınacak olan depremzedeler için 15 bin TL yardım parası yapılacak olduğunu söyledi. Buna göre deprem bölgesinden farklı bir yere taşınmak isteyen vatandaşlar bundan sonra taşınma ile ilgili olarak maddi bir sıkıntı yaşama durumu ile karşı karşıya kalmayacak. Devletten 15 bin TL yardım parası, depremzedelere verilecek. Bu sayede deprem şehirlerinden uzaklaşmak isteyen ama yeterli parası olmayan deprem mağdurları da alacakları nakit yardımıyla kolayca taşınmaya başlayacak. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Depremzede Ailelere Para Yardımı Olacağı Açıklandı

Depremzede Ailelere Para Yardımı Olacağı Açıklandı