05 Ekim 2024
weather
27°
ANASAYFA GÜNDEM Hesaplara Anında Bakım Maaşları 4 Bin 337 TL Yatırılmaya Başlandı!

Hesaplara Anında Bakım Maaşları 4 Bin 337 TL Yatırılmaya Başlandı!

Eğer siz de bakım aylığı yardımı alıyor ve bir yakınınıza bakıyorsanız bu haberi okuyabilir ve aylığın ne zaman yatırılacağı hakkında detaylar da hemen ulaşabilirsiniz.
yazar
Burak Demir
Admin
891
GÖSTERİM
Hesaplara Anında Bakım Maaşları 4 Bin 337 TL Yatırılmaya Başlandı!

Eğer siz de yardıma muhtaç bir yakınınıza bakıyor ve bakım aylığı alıyorsanız bakım aylığı maaşları hesaplarınıza yatılırdı. Ödemeler belli aralıklarda yapılıyordu. Ancak devlet bu konuda ödemeleri anında hesaplara yatıracağını bildirdi. Evinde yardıma muhtaç kişilere bakanlar için bir müjde olan bu haber birçok kişinin ilgisini çekmektedir. 
Her ayın 15’i ve 31’i arasında yatırılmaya başlayan bu maaşlar yatırılmaya başlandı. Siz de bunun kontrol ederek bilgi alabilirsiniz. Böylece birçok kişi bakım aylıklarını alabilecek. Bu atlıkların yatıp yatmadığını siz de çok kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

Bakım Aylıkları Nasıl Kontrol Edilir?

Bakım aylığın size yatıp yatmadığını anlamak için SMS ya da e devlet ile bilgi alabilirsiniz. E devlet üzerinden bakım aylığını sorgulayarak bilgi alabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise bankanızın mobil uygulaması varsa mobil şifrenizle girerek hesabınıza paranın yatıp yatmadığını oldukça pratik bir şekilde öğrenebilirsiniz.  Bu ödeme çerçevesinde 4 bin 337 TL nakit para bakım aylığı alan kişilere aktarılmaktadır.  Bakım aylığı ödeme tarihleri ise belli aralıklar gerçekleşmektedir.

Bakım Aylıkları Ne Zaman Yatar?

Bakım aylıkları her ayın 15’i ve 1’i arasında maaş alanlara yatırılmaya başlanmaktadır. Maaş aile ve sosyal hizmetler kurumu tarafından bakıma muhtaç kişiye bakanlara yatırılmaktadır. Ödemeler ise belirtilen tarihte il il yatırılmaya hemen başlanmaktadır. 

E Devlet Bakım Aylığı Sorgulama

Siz de maaşın yatıp yatmadığını sorgulamak istiyorsanız bunun için e devlet uygulamasını kullanmanız gerekmektedir. TC kimlik numaranız ve şifreniz ile e devlete giriş yapmanız gerekmektedir daha sonra arama kutucuğuna engelli evde bakım ödeme sorgulama yazarak paranın ödenip ödenmediğini buradan çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bu ekrana girince karşınıza gerekli olan tüm detaylar çıkacaktır. Bakım maaşı sorgulama ile siz de paranın yatıp yatmadığını çok kolay bir şekilde yukarıda anlatılanları uygulayarak hemen sorgulayabilirsiniz: 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nilüfer'den depremzedeler için önemli iş birliği

Nilüfer'den depremzedeler için önemli iş birliği